Onderdeel van VERGOUWE SERVICE

Voice over IP

van Vergouwe ICT geeft uw organisatie volledige vrijheid. Zo kan bijvoorbeeld iedere gebruiker zelf zijn of haar bereikbaarheid beheren in de online beheeromgeving.

Telefonie in de cloud
Telefonie in de cloud noemen we ook wel hosted VoIP. Dat betekent dat u gebruikt maakt van ons telefonieplatform. VERGOUWE ICT verzorgt het onderhoud, de upgrades en back-ups. Het enige dat u hoeft te doen is het toestel aansluiten op een internetverbinding en een belplan instellen in de online beheeromgeving. Heeft u een eigen VoIP- of IP-centrale? Dan kunt u een VoIP-trunk bij ons afnemen. Als klant van VERGOUWE ICT kunt u standaard gebruik maken van vele handige GRATIS diensten die wij bieden, zoals het instellen van belgroepen en doorschakelen naar een ander vast of mobiel telefoonnummer. Daarnaast kunt u de diensten voor een aantrekkelijke prijs verder uitbreiden met modules zoals een wachtrijfunctionaliteit of een keuzemenu.

Bellen met Voice over IP maakt alles eenvoudiger.

Alle diensten zijn per dag te activeren én op te zeggen. Een nieuwe medewerker, een extra melding of het instellen van een keuzemenu: binnen een paar minuten hebt u het geregeld. Komt u er niet uit? Dan staan onze collega’s klaar om te ondersteunen!