Onderdeel van VERGOUWE SERVICE

Bescherm uw bedrijf tegen (cyber)criminelen

VASTZETTEN
Bescherm uw apparatuur tegen dieven en inbrekers. Wij hebben diverse oplossingen om uw apparatuur subtiel vast en op slot te zetten.

ALARMERING
Naast het fysiek vastzetten van de apparatuur, kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van alarmsystemen, al dan niet gecombineerd met DOMOTICA.

  • Nooit meer zoeken naar de installatie cd's
  • Nooit meer controleren of deze up-to-date is
  • Nooit meer zelfstandig een scan uitvoeren

Onze viruscanner is gekoppeld aan onze VRM dienst en is hierdoor altijd up-to-date. De installatie gaat vanzelf wanneer uw systeem zich aanmeld. Vervolgens houdt de VRM dienst uw virusscanner up-to-date en scant waar nodig. Bij besmettingsgevaar gaat de virusscanner aan de slag en brengt zowel u als ons op de hoogte.

Door technologie kunnen we met elkaar in contact komen op manieren die nog niet zo heel lang geleden ondenkbaar waren. Met een druk op een knop maken we doktersafspraken, bestellen we eten, kopen we artikelen, betalen we met creditcards enz. Sluwe en vindingrijke cybercriminelen weten vaker dan ooit sluiproutes te vinden; wetgevers, burgers en ondernemers lijken altijd net een stap achter te lopen als het gaat om de bescherming 

van persoonsgegevens.


Verzekeren

Naast onze 24/7 dienst waarmee we uw automatisering technisch kunnen controleren, de gekoppelde managed antivirus en remote back-up, controleren wij de systemen ook bij elk service bezoek op veiligheid en mogelijke updates. Wij adviseren u zich daarnaast te verzekeren tegen Cybercriminaliteit!

Wij hebben afspraken met een degelijke verzekeraar en kunnen u ook bij het verzekeren tegen de gevolgen van Cybercriminaliteit adviseren en begeleiden. Ook kunnen wij een Pre-Scan bij u uitvoeren en de risico's voor u in kaart brengen.