Onderdeel van VERGOUWE SERVICE

Wij kunnen diverse manieren van cloudwerken realiseren. Van een virtuele privé server tot aan complete virtuele omgevingen. Ook bieden wij ondersteuning bij virtuele diensten van bijvoorbeeld Microsoft of Google.

Een veel geziene omgeving binnen onze doelgroep is die van Google (Suite) en Microsoft (Office365). Maar ook Dropbox komen wij regelmatig tegen als zakelijk online opslag medium. 

Het veilige alternatief voor Dropbox en Google Drive

Secure File Sync biedt de mogelijkheid om uw data beschikbaar te hebben op al uw devices, of het nu een Windows, Mac, Android, iOS of Windows Phone device betreft. Daarnaast kunt u met de Secure File Sync oplossing van Vergouwe ICT uw data op een veilige manier delen met al uw contactpersonen.


Bij al onze oplossingen wordt de data veilig opgeslagen op onze storage platforms in Amsterdam of Delft.
 
De data valt op deze manier onder de Nederlandse wetgeving.
 
 
We maken tegenwoordig steeds meer gebruik van een grote variatie aan devices. Natuurlijk zoekt u een oplossing die op elk device werkt. Of het nu gaat om Mac, Windows, iOS, Android of Windows Phone, u heeft zonder problemen, op een veilige manier, toegang tot uw data.
 
Ook kunt u op een veilige manier uw data met contactpersonen delen.
 
 
Niets is vervelender dan dat u net een bestand heeft aangepast, deze opslaat en vervolgens blijkt dat een collega ook net hetzelfde bestand aan het aanpassen is. Via deze oplossing kan dit eenvoudig worden voorkomen door een ‘Lock’ op het bestand te plaatsen. Andere gebruikers kunnen het bestand dan alleen inzien maar niet bewerken waardoor voorkomen wordt dat jullie tegelijk in een bestand aan het werken zijn.
 
 

Beschikbaar voor Windows agent, Mac agent, Outlook plugin, Android app, IOS app en Windows Phone app.

Wilt u meer weten over onze Secure File Sync oplossing? Aan de rechterzijde vindt u de technische specificaties van Secure File Sync én alle voordelen op een rij! U vergroot de afbeelding door erop te klikken. Uiteraard vertellen wij u ook graag meer over andere mogelijkheden om in de cloud te werken. Neemt u gerust contact met ons op via info@vergouwe-ict.eu of telefonisch via 0180-42.97.70