Rotterdamse eenvoud, nuchterheid en degelijkheid in een chique Ridderkerks jasje

24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar controle over uw automatisering met onze monitoring dienst

Met onze Remote Monitoring (VRM) dienst is uw automatisering 24/7 voorzien van een up-to-date virusscanner, WebFilter, is een back-up van uw belangrijke data veilig buiten uw pand opgeslagen en is uw automatisering 24/7 onder controle.

Vanaf € 10,- per werkstation per maand!

Levering & Installatie

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf, installatie en configuratie van computersystemen, netwerken, randapparatuur en Voice over IP configuraties. Ook het voorliggende werk zoals het aanleggen van databekabeling en elektra kunt u aan ons overlaten.

Beheer & Ondersteuning

Als centraal aanspreekpunt adviseren en ondersteunen wij bedrijven op het gebied van automatisering. Daarnaast kunnen wij het beheer en de gebruikersondersteuning volledig voor onze rekening nemen.

Service & Calamiteiten

Preventief werken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij controleren de automatisering van onze relaties structureel en regelmatig op (beveiligings) updates, mogelijkheden tot verbetering en op praktische functionaliteit. 

Webhosting & Webdesign

Ook voor de hosting en het beheer van uw internetdomein en/of e-mail kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij zijn provider onafhankelijk en bieden zelf ook webhosting in eigen beheer aan. Wij hebben eigen designers die uw website opmaat kunnen ontwerpen. Daarnaast hebben wij een online tool beschikbaar gesteld waarmee u ook zelf snel en eenvoudig een mooie en "uiteraard anno 2019" responsive website kunt ontwerpen en publiceren.